KLEDIJ BESTELLEN

Wanneer bestellen?

In principe kan je altijd na telefonische afspraak komen passen en bestellen.  De bestellingen van kledij worden echter wel gegroepeerd.  Er zijn dus slechts enkele momenten in het jaar dat er besteld wordt bij de fabrikant. De uiterste besteldata zullen steeds verschijnen op de thuispagina van de website.

Er zijn ook altijd wel een aantal basisstukken in de meest courante maten in stock, maar informeer best toch bij kledijverantwoordelijke Francine.

Bestellen kan dus bij Francine, na afspraak op : 0499/38.38.21.

Wanneer betalen?

Alle kledij, zowel deze die direct leverbaar is en u dus meteen afhaalt, als deze die besteld moet worden, moet betaald worden per overschrijving binnen de 5 dagen (na afhalen of bestellen).

Voor passen en bestellen kan u terecht bij onze kledijverantwoordelijke Francine Van Ranst na afspraak.
Om het je gemakkelijk te maken, vind je hier een bestelformulier. Je kan nu, tot uitputting van de voorraad, de kledij van onze vroegere leverancier kopen met 50% korting!  Prijzen vind je op het bestelformulier. Dit document is ook aanwezig bij de kledijverantwoordelijke, maar als je het afdrukt en op voorhand invult, win je tijd en kan je meteen berekenen wat het je zal kosten.