Info voor volgers

Uit de praktijk weten we dat ‘volgers’ soms moeilijk te vinden zijn. Reeds meerdere malen kregen we de vraag hoe dat juist in zijn werk gaat, waar je wielen moet gaan ophalen, enz. Op deze pagina trachten we even alles op een rijtje te zetten, maar bij eventuele vragen mag u, als volger, steeds contact opnemen met één van de bestuursleden. Zij zijn allen op de hoogte van de afspraken en gewoontes.
De reservewielen, gereedschapskoffer en EHBO-koffer voor de A- , de B- en C-ploeg, bevinden zich sinds in een lokaaltje in het gebouw waar ook kinderdagverblijf ’t Hemeltje is gevestigd, vlak tegenover onze startplaats aan de kerk (zie ook het plannetje in de link onderaan). Een sleutel van het materiaalhok is in bezit van elk van de uitstapleiders.
Het materiaal kan afgehaald worden in samenspraak met één van hen (telefoonnummers hieronder). Let er wel op dat je niet te gretig in het materiaal duikt. Er is materiaal voorzien voor 3 ploegen. Het is duidelijk aangegeven wat bij welke ploeg hoort. Vooraf de bandenspanning controleren strekt tot aanbeveling. In geval van een lekke band onderweg, bespaart dat een heleboel tijd.
Ieder is zich bewust van het nut en het comfort van een volgwagen. We danken dan ook alle volgers die hiertoe bereid zijn en doen een oproep naar alle leden om hun verantwoordelijkheid op te nemen! Belangrijk om weten is ook, dat evengoed één van uw familieleden in uw plaats mag volgen. Op die manier helpt u de club ook én geniet u toch van uw wekelijkse trip met de clubmaats!
De contactgegevens van de uitstapleiders vind je bij de pagina bestuur.
Je kan met de volgwagen tot vlakbij het materiaalhok rijden.
Hier vind je nog een situatieplannetje: