Eindstand Criterium 2021

EINDSTAND CRITERIUMWINNAAR 2021

————————————————————-

Criterium 2021 – Leden met +50% van de ’te behalen’ criteriumpunten

DIT JAAR GEEN CRITERIUMPRIJS MAAR EEN ATTENTIE VANUIT HET BESTUUR VOOR DE FIETSENDE LEDEN AANWEZIG OP DE SLUITINGSRIT

Als clublid kan je deelnemen aan de
clubuitstappen en/of organisaties die voorkomen op de activiteitenkalender. Hierbij kunnen de leden  punten verzamelen die meetellen voor het Criteriumklassement. Het volledige criteriumreglement vind je op volgende pagina .

Op de fiets zijn onze uitstapleiders ware “machines” en laten ze nooit een steekje vallen. Sloop er per ongeluk toch een foutje in de puntentelling van het Criterium? Meld het dan aan de verantwoordelijke uitstapleider en motiveer je opmerking.

————————————————————-

Overzicht Criteriumpunten dd 31/10/2021

SOM VAN CRITERIUMPUNTEN OVER DE JAREN HEEN

Bij het behalen van
200 criteriumpunten, krijg je een bon ter waarde van een trui met korte mouwen. Ze kan gebruikt worden voor de aankoop van eender welk kledingstuk uit ons aanbod. Deze bon wordt overhandigd op de Algemene Vergadering volgend op het seizoen waarin 200 punten behaald werden. Alle info hierover vind je onderaan de pagina kledijvoorschriften.

————————————————————-

Clubleden die op 31/10/2021 200 punten verzamelden t.b.v. waardebon 42,00 EUR

Clubleden met een aankoopbon RABC-boetiek

Bij het behalen van
200 criteriumpunten, krijg je een bon ter waarde van een trui met korte mouwen. Ze kan gebruikt worden voor de aankoop van eender welk kledingstuk uit ons aanbod. Normaal wordt deze bon overhandigd op de Algemene Vergadering volgend op het seizoen waarin 200 punten behaald werden; maar dit jaar zal u ze digitaal ontvangen van onze secretaris. Let wel even op de houdbaarheidsdatum van deze bon. Het zou spijtig zijn om deze niet meer te kunnen inruilen bij een laattijdige bestelling. Alle info hierover vind je onderaan de pagina kledijvoorschriften.

————————————————————-