TUSSENSTAND CRITERIUM 2023


Als clublid kan je deelnemen aan de
clubuitstappen en/of organisaties die voorkomen op de activiteitenkalender. Hierbij kan je punten verzamelen die meetellen voor het Criteriumklassement. Het volledige criteriumreglement vind je op volgende pagina .

Op de fiets zijn onze uitstapleiders ware “machines” en laten ze nooit een steekje vallen. Sloop er per ongeluk toch een foutje in de puntentelling van het Criterium? Meld het dan aan de verantwoordelijke uitstapleider en motiveer je opmerking.

————————————————————-

EINDSTAND CRITERIUM 2022

————————————————————-

CRITERIUMPRIJS 2022

  • Leden met +50% van de ’te behalen’ criteriumpunten

————————————————————-

OVERZICHT CRITERIUMPUNTEN dd 31/12/2022


Bij het behalen van
200 criteriumpunten, krijg je een bon ter waarde van een trui met korte mouwen. De bon kan gebruikt worden voor de aankoop van eender welk kledingstuk uit ons aanbod. Deze bon wordt overhandigd op de Algemene Vergadering volgend op het seizoen waarin 200 punten behaald werden. Alle info hierover vind je onderaan de pagina kledijvoorschriften.

————————————————————-

OVERZICHT WAARDEBON BEGIN 2023

  • Clubleden die op 31/12/2022 200 punten verzamelden t.b.v. waardebon 44,00 EUR

Bij het behalen van
200 criteriumpunten, krijg je een bon ter waarde van een trui met korte mouwen. Ze kan gebruikt worden voor de aankoop van eender welk kledingstuk uit ons aanbod. Normaal wordt deze bon overhandigd op de Algemene Vergadering volgend op het seizoen waarin 200 punten behaald werden; maar dit jaar zal u ze digitaal ontvangen van onze secretaris. Let wel even op de houdbaarheidsdatum van deze bon. Het zou spijtig zijn om deze niet meer te kunnen inruilen bij een laattijdige bestelling. Alle info hierover vind je onderaan de pagina kledijvoorschriften.

————————————————————-