Kledij bestellen

Wanneer bestellen?

In principe kan je altijd na telefonische afspraak komen passen en bestellen.  De bestellingen van kledij worden echter wel gegroepeerd.  Er zijn dus slechts enkele momenten in het jaar dat er besteld wordt bij de fabrikant. De uiterste besteldata zullen steeds verschijnen op de thuispagina van de website.

Er zijn ook altijd wel een aantal basisstukken in de meest courante maten in stock, maar informeer best toch bij kledijverantwoordelijke Francine.

Bestellen kan dus bij Francine, na afspraak op : 0499/38.38.21.

Wanneer betalen?

Alle kledij, zowel deze die direct leverbaar is en u dus meteen afhaalt, als deze die besteld moet worden, moet betaald worden per overschrijving binnen de 5 dagen (na afhalen of bestellen).

Voor passen en bestellen kan u terecht bij onze kledijverantwoordelijke Francine Van Ranst na afspraak.
Om het je gemakkelijk te maken, vind je hier een bestelformulier. Je kan nu, tot uitputting van de voorraad, de kledij van onze vroegere leverancier kopen met 50% korting!  Prijzen vind je op het bestelformulier. Dit document is ook aanwezig bij de kledijverantwoordelijke, maar als je het afdrukt en op voorhand invult, win je tijd en kan je meteen berekenen wat het je zal kosten.

Hieronder vind je de prijzen van de meest courante clubkleding.  Voor de prijs van andere beschikbare kledingstukken, kijk je best op het bestelformulier (link hiervoor). Deze clubkledij kan enkel door de leden van RABC besteld worden. 

 
trui korte mouw 42,00
trui lange mouw 49,00
windstopper/regenvest met mouw 57 (sportive light) of 73 (rider de luxe)
windstopper (zonder mouwen) 50,00
winterhandschoenen  40,00
 zomerhandschoenen 26,00
koerssokken RABC 12,00
zwarte beenstukken
20,00
armstukken met opdruk RABC 15,00
korte broek met bretel (dames en mannen) 70,00
korte broek zonder bretel (dames) 70,00