KLEDIJ KOPEN

RABC-kledij wordt in principe aangekocht via onze webshop.

Er kan ook nog wel – in geval van nood – rechtstreeks bij de kledijverantwoordelijke worden aangekocht (contactgegevens hierna) maar aangezien we slechts over een beperkte stock (courante maten) beschikken wordt deze mogelijkheid voorbehouden voor onverwachte aankopen (plotse beschadiging enz.).

Kledijverantwoordelijke

Bestuurslid Barabara Wessels is kledijverantwoordelijke.

Bij haar kan je terecht met al je vragen over kledij en voor ‘noodbestellingen’.

Sokken en petjes zijn ook steeds en rechtstreeks bij haar te koop, na afspraak.

Haar contactgegevens:

Barbara Wessels, Gelmelenstraat 101, 2900 Schoten, 0478/586222, wesselsbarbara@hotmail.com

webshop

De webshop wordt jaarlijks minstens éénmaal geopend, begin november. Dit wordt tijdig aangekondigd en stelt oude en nieuwe leden in de mogelijkheid om de nodige kledij aan te schaffen voor het komende seizoen. Op dat ogenblik wordt er ook een pasmoment voorzien. De webshop blijft 2 weken geopend.

De webshop kan een tweede keer worden geopend begin april, maar dit zal jaarlijks worden bekeken.

De bestelprocedure

Op het ogenblik dat de webshop wordt geopend zal dit via Whasapp en e-mail aan de leden worden meegedeeld en zal elk lid een mail ontvangen van Vermarc.

In die mail van Vermarc staat een link. Als je op de link klikt kom je rechtstreeks op jouw eigen bestelpagina van RABC terecht, je hoeft geen wachtwoord in te tikken. Je klikt vervolgens de kledij aan die je wenst te bestellen met de juiste maat (kijk goed of het om heren of dameskledij gaat!), bij het einde van je bestelling krijg je een overzicht van de bestelde kledij en zie je het totaalbedrag dat je moet betalen.

Dit bedrag moet overgeschreven worden op rekening van RABC met volgende vermelding:

“aankoop kledij RABC + je naam en voornaam”

Wij zullen de bestelling bij Vermarc enkel bevestigen als we het geld ten laatste een week na afsluiting van de bestelperiode hebben ontvangen.

De kledij zal dan na enkele maanden (+/- 9 weken afh. Van vakantieperiodes) beschikbaar zijn. (de bestelling van begin november, wordt geleverd voor aanvang van het nieuwe seizoen).

Heb je een kortingsbon?  Lees dan verder….

GEBRUIK KORTINGSBON

Beschik je over een kortingsbon van de club, dan mag je de waarde van de bon in mindering brengen van het vermelde bedrag en vermeld je bij betaling:

“aankoop kledij RABC met aftrek kortingsbon +  naam en voornaam”