RABC DEMARREERT TEGEN KANKER

Tijdens het Hemelvaartweekend (13-16 mei) demarreerde RABC tegen Kanker.

Gedurende de vier dagen van het Hemelvaartweekend probeerden we om zoveel mogelijk kilometers te fietsen. Voor ieder gereden kilometer werd door Bikeaid.be  1 euro overgeschreven naar Kom Op Tegen Kanker voor kankeronderzoek.

Niet alleen werden er alle dagen ritten georganiseerd, maar ook de kilometers van leden die individueel fietsten (in clubkledij) telden mee!!

Francine, een van onze bestuursleden fietste (in clubkledij) zelfs  als vrijwilliger personen met een riksja naar het vaccinatiecentrum . Ook haar kilometers tellen mee!

Vrijdag 14 mei fietsten we met 1 ploeg naar Boom waar we aan de overs van de Rupel werden ontvangen door Siska Schoeters van radio 2 en vertegenwoordigers van KOTK.

Ronny Augustyns werd geïnterviewd door Siska Schoeters. Het interview kan je hier herbeluisteren.

Op vier dagen tijd fietsten we 31.246 kilometers.  Bikeaid.be rondt dit getal af naar boven en zal 32.000 euro overschrijven aan KOTK.

We danken iedereen die meehielp om van deze actie een succes te maken!!!

Wat verderop vind je alvast wat sfeerbeelden en daaronder nog een dankwoord van de bezieler van Bikeaid.be, Ronny Augustyns.

Wil je alsnog ook nog zelf financieel een steentje bijdragen, dat kan door storting op rekening BE14 7331 9999 9983 met mededeling: 170004475 gift Bikeaid.be. Vanaf €40 krijg je 45% terugbetaald via je belastingaangifte zodat het je effectief slechts €22 kost.

Ook voor bedrijven of zelfstandigen kan een attest voor de boekhouding bezorgd worden.

Dankwoord van Ronny

Woorden schieten mij tekort om jullie te danken voor zoveel inzet en samenhorigheid bij de Kom Op Tegen Kanker actie “ RABC demarreert tegen kanker”.

De leden van RABC hebben tijdens de 4-daagse van het Hemelvaartweekend samen maar liefst 31.200  km bij mekaar gefietst. Wat een prestatie!!!

Met veel trots kan Bikeaid.be opnieuw een enorm (naar boven afgerond) bedrag overschrijven voor het kankeronderzoek: 32.000 !

In den RABC wordt er niet alleen goed gefietst, de solidariteit om zich in te zetten voor het goede doel geeft toch een grote extra dimensie aan de club.

RABC ten top.

Velen zullen zich de vraag stellen “Vanwaar komt nu al dit geld?”

Dat Bikeaid.be, een erkent actievoerder van KOTK, nu reeds 13 jaar zéér succesvol is geweest en reeds veel geld voor het kankeronderzoek (een €500.000) heeft kunnen overdragen, is in belangrijke mate te danken aan de vele acties en inzet van vele clubleden, zij het als actievoerder, sponsor of sympathisant. Om maar enkele te noemen spaghettidagen, verkoop oud ijzer /oude kledij, winter BBQ, Bikeaid.be quiz, het Dames en Jeroen eetfestijn, sponsorritten, aankopen Bikeaid.be outfits, wijnverkoop, Luc Schrauwen Memorial, . . . een eindeloze lijst waarbij steeds één of meerdere leden van RABC initiatiefnemer of zeer nauw betrokken waren/zijn. Om dan nog maar te zwijgen van de vele individuele financiële bijdragen.

Al die opbrengsten gaan naar een eigen Bikeaid.be rekening bij KOTK en het is dan ook van deze rekening dat Bikeaid.be dit enorme bedrag dat wij bijeen gefietst hebben nu kan vrijmaken voor het kankeronderzoek.

BEDANKT  BEDANKT  BEDANKT