CLUBKAMPIOENSCHAP 2018

Zondag 23 september 2018 werd ons jaarlijks clubkampioenschap gereden. Voor het eerst sinds we dit clubkampioenschap in Brasschaat organiseren, gebeurde dat met regenweer.

En het was meteen goed prijs waardoor pas voor de tweede keer in de geschiedenis van onze club de in de namiddag geplande koers werd afgelast. Het aangekondigde stormweer en de regen die al enkele uren met bakken uit de hemel viel, zorgden er voor dat slechts enkele dappere renners aan de start verschenen, onvoldoende voor een wedstrijd.

Gelukkig kwamen de meeste leden die zich hadden ingeschreven wel opdagen voor de tijdrit eerder op de dag. Aanvankelijk was er enkel wat motregen, maar al gauw begon het hevig te regenen en bij wijlen gingen de hemelsluizen helemaal open! Dat was zeker het geval toen de favorieten voor de eindzege op het parcours verschenen.

Toch werd er hevig gestreden voor de overwinning in verschillende categorieën en deed iedereen haar of zijn best om de eigen doelen te bereiken.

Ondanks pech voor sommigen en enkele valpartijen verliep de tijdrit zonder grote problemen.

Johan Boven reed de snelste tijd en is dus clubkampioen 2018. Proficiat!!

Naar goede traditie werd de dag goed afgesloten met de huldiging van de winnaars en een geslaagde BBQ!

We danken alle deelnemers en helpers die dit mee mogelijk maakten!!

Om die dank nog wat te benadrukken werden onder alle deelnemers en helpers verschillende prijzen verloot, waaronder enkele luchtdopen.

Hierna vind je de resultaten van de tijdrit:

ALGEMEEN RESULTAAT – alle tijden

————————————————————-

PODIUM PER CATEGORIE