Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

Zondag 17 januari 2016 vond opnieuw onze veldtoertocht plaats. De weergoden waren ons goedgezind en er kwamen meer dan 1000 deelnemers genieten van een perfect georganiseerde toertocht in de prachtige Brasschaatse natuur. De eerste foto's staan online op deze link,. We danken alle deelnemers en zeker ook de talloze helpers die bijdroegen tot een toporganisatie!!!! De actiefoto's met ondermeer de Trappistenberg vind je hier.
homeclubk1.jpg

 Volgende organisaties

Ook in 2016 zal RABC haar ondertussen befaamde organisaties op poten zetten. Noteer alvast de data in je agenda: veldtoertocht op zondag 17 januari 2016 en Cyclo Ludo Peeters op 26 maart 2016.

 SIS-kaart en identiteitskaart op zak - ook tijdens clubuitstappen
We herinneren u er aan dat de SIS-kaart en de identiteitskaart steeds in uw bezit moeten zijn tijdens de clubuitstappen. Ingeval van ongeval kan dit nuttig of wettelijk verplicht zijn. Gelieve hieraan dus de nodige aandacht te besteden. Ook het opnemen van een zgn. ICE-contact (In Case of Emergency) in uw GSM-toestel, kan nuttig zijn, maar dan veeleer tijdens uw individuele trainingen of verplaatsingen. U slaat een noodnummer op in uw telefoonboek onder de naam ‘ICE’.


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.