Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

logo_foto1.jpg

Op zondag 18 januari 2015 organiseren we opnieuw onze veldtoertocht op een volledig vernieuwd parcours. meer info vind je hier.
Noteer alvast ook al de datum van de Cyclo Ludo peeters 2015 in je agenda, die gaat door op zaterdag 28.03.2015

 overlijden Louis Vermeiren

Afgelopen vrijdag overleed Louis Vermeiren, vader van Paul en Dirk. Velen zullen hem zich nog herinneren, ondermeer als 'starter' bij de tijdrit, toen die nog in Terbeek doorging.
Wij wensen de familie en in het bijzonder onze gewaardeerde leden Paul en Dirk veel sterkte! De begrafenis vindt komende donderdag plaats om 10u30 in de kerk van Sint Antonius Brasschaat Centrum. Rouwbericht.

 Besteldatum kledij

De volgende uiterste besteldatum voor het bestellen van kledij is 24 oktober. Wie ten laatste dan kledij besteld, is er zeker van dat deze ook geleverd zal zijn bij het begin van volgend seizoen. In principe zullen we die bestelde kledij kunnen verdelen op de algemene vergadering van 30 januari 2015. Hoe je kledij kan bestellen vind je bij het menu 'Boetiek RABC' of via deze link.

 Clubkampioenschappen Brasschaatse wielerclubs

Afgelopen zondag 21 september vonden voor de tweede maal de clubkampioenschappen van de Brasschaatse wielertoeristenclubs plaats. We danken alle RABC-ers die meehielpen om er weer een groot succes van te maken. Ook dank aan alle deelnemers, want daar doen we het tenslotte voor! De resultaten van de tijdrit staan online. Kijk bij het menu clubkampioenschap!
 
Voor de resultaten van de koers wachten we op info van de WBV.

 Jef en Fons zijn in Santiago de Compostella geraakt

Jef en Fons Van Dijck zijn in hun missie geslaagd.
Op 15 dagen reden ze per fiets naar Santiago de Compostella.
Via deze link kan je nog eens door hun dagelijks verslag snuisteren en vind je een foto van bij hun aankomst: http://www.bloggen.be/jefenfonsvandyck/ 
Fier als een gieter poseren ze in hun RABC-uitrusting op de Plaza Major!
Proficiat mannen!!

 foto's veldtoertocht 2014

De veldtoertocht in Brasschaat was een succes. We danken alle deelnemers en hopen jullie volgend jaar terug te zien. Je vindt de foto's via deze link.

 Het plan is gelukt

Zaterdag 13 juli kon je er in het gemeentepark niet naast kijken. Voor het goede doel stonden er verschillende tenten en attracties, er waren optredens en ja... er fietsten ook nog wat RABC'ers rond met steeds centraal en in een witte Bike Aid uitrusting: de man met een plan Alex van HAECKE. Eerlijk gezegd moeten we bekennen dat we op voorhand nog enige twijfel hadden of Alex in zijn opzet zou slagen om op 6u30 tijd 200 km te rijden. Maar: of hij slaagde? En of... hij reed 216,48 km aan een gemiddelde van 33,30 km per uur! Proficiat Alex 

 SIS-kaart en identiteitskaart op zak - ook tijdens clubuitstappen
We herinneren u er aan dat de SIS-kaart en de identiteitskaart steeds in uw bezit moeten zijn tijdens de clubuitstappen. Ingeval van ongeval kan dit nuttig of wettelijk verplicht zijn. Gelieve hieraan dus de nodige aandacht te besteden. Ook het opnemen van een zgn. ICE-contact (In Case of Emergency) in uw GSM-toestel, kan nuttig zijn, maar dan veeleer tijdens uw individuele trainingen of verplaatsingen. U slaat een noodnummer op in uw telefoonboek onder de naam ‘ICE’.


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.