Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

logo_foto1.jpg

De Cyclo Ludo Peeters verliep onder een prachtige lentezon waardoor iedereen tenvolle van het afwisselende parcours kon genieten. We danken alle 1312 deelnemers en ook de vele helpers en hopen iedereen volgend jaar terug te zien.
De foto's staan online, kijk bij het menu cyclo Ludo Peeters of ga er rechtstreeks naartoe via deze links:
FOTOREEKS 1 en FOTOREEKS 2

meer info elders op de website

 Jef en Fons zijn in Santiago de Compostella geraakt

Jef en Fons Van Dijck zijn in hun missie geslaagd.
Op 15 dagen reden ze per fiets naar Santiago de Compostella.
Via deze link kan je nog eens door hun dagelijks verslag snuisteren en vind je een foto van bij hun aankomst: http://www.bloggen.be/jefenfonsvandyck/ 
Fier als een gieter poseren ze in hun RABC-uitrusting op de Plaza Major!
Proficiat mannen!!

 foto's veldtoertocht 2014

De veldtoertocht in Brasschaat was een succes. We danken alle deelnemers en hopen jullie volgend jaar terug te zien. Je vindt de foto's via deze link.

 Het plan is gelukt

Zaterdag 13 juli kon je er in het gemeentepark niet naast kijken. Voor het goede doel stonden er verschillende tenten en attracties, er waren optredens en ja... er fietsten ook nog wat RABC'ers rond met steeds centraal en in een witte Bike Aid uitrusting: de man met een plan Alex van HAECKE. Eerlijk gezegd moeten we bekennen dat we op voorhand nog enige twijfel hadden of Alex in zijn opzet zou slagen om op 6u30 tijd 200 km te rijden. Maar: of hij slaagde? En of... hij reed 216,48 km aan een gemiddelde van 33,30 km per uur! Proficiat Alex 

 SIS-kaart en identiteitskaart op zak - ook tijdens clubuitstappen
We herinneren u er aan dat de SIS-kaart en de identiteitskaart steeds in uw bezit moeten zijn tijdens de clubuitstappen. Ingeval van ongeval kan dit nuttig of wettelijk verplicht zijn. Gelieve hieraan dus de nodige aandacht te besteden. Ook het opnemen van een zgn. ICE-contact (In Case of Emergency) in uw GSM-toestel, kan nuttig zijn, maar dan veeleer tijdens uw individuele trainingen of verplaatsingen. U slaat een noodnummer op in uw telefoonboek onder de naam ‘ICE’.


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.