Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

logo_foto1.jpg

Onze derde veldtoertocht op een volledig vernieuwd parcours was een succes!! Dank aan alle 917 deelnemers en aan alle vrijwillige helpers. Zij stonden mee borg voor dit succes!
Noteer alvast al de datum van onze volgende organisatie, de Cyclo Ludo Peeters, in je agenda. Die gaat door op zaterdag 28.03.2015

 Foto's veldtoertocht

De eerste foto's van de veldtoertocht van 2015 staan online, je vindt ze via deze muisklik. Een tweede reeks foto's (o.a. van op de Patersberg) werd toegevoegd: klik hier.

 Peter en Eddy naar de Trans-Alp

Peter Roelands en Eddy Snelders nemen dit jaar deel aan de Trans-Alp en willen daarmee het goede doel ondersteunen. meer lees je bij het menu 'verhalen en avonturen'.

 Gelukkig Nieuwjaar!!

Het RABC-bestuur wenst iedereen een gezond en sportief succesvol 2015!!! Moge uw (sportieve) dromen en wensen uitkomen.

 overlijden echtgenote Willy Van Osta

Gisteren zaterdag 03 januari overleed de echtgenote van Willy Van Osta, al jarenlang een trouw lid van onze club. We wensen Willy de nodige kracht in deze moeilijke dagen. Onze deelneming bij dit verlies.
De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag 10 januari om 10 uur plaats in het uitvaartcentrum van begrafenissen De Meyer op de Bredabaan te Brasschaat. Je vindt de rouwbrief via deze link.

 Opnieuw een droevig bericht - overlijden Marcel Van Wezenbeeck

Wij vernamen van clublid Jan van Wezenbeeck het overlijden van zijn vader Marcel. 
Marcel, een goede bekende van vele rabc'ers, overleed op 10 december ll. en was 87 jaar oud. Het was zijn wens dat in alle intimiteit, in familiekring afscheid zou genomen worden, vandaar pas nu dit bericht. 
De rabc-familie wenst Jan en Viv en de nadere familieleden veel sterkte bij dit dit verlies. Innnige deelneming.

 Jef en Fons zijn in Santiago de Compostella geraakt

Jef en Fons Van Dijck zijn in hun missie geslaagd.
Op 15 dagen reden ze per fiets naar Santiago de Compostella.
Via deze link kan je nog eens door hun dagelijks verslag snuisteren en vind je een foto van bij hun aankomst: http://www.bloggen.be/jefenfonsvandyck/ 
Fier als een gieter poseren ze in hun RABC-uitrusting op de Plaza Major!
Proficiat mannen!!

 SIS-kaart en identiteitskaart op zak - ook tijdens clubuitstappen
We herinneren u er aan dat de SIS-kaart en de identiteitskaart steeds in uw bezit moeten zijn tijdens de clubuitstappen. Ingeval van ongeval kan dit nuttig of wettelijk verplicht zijn. Gelieve hieraan dus de nodige aandacht te besteden. Ook het opnemen van een zgn. ICE-contact (In Case of Emergency) in uw GSM-toestel, kan nuttig zijn, maar dan veeleer tijdens uw individuele trainingen of verplaatsingen. U slaat een noodnummer op in uw telefoonboek onder de naam ‘ICE’.


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.