Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

logo_foto1.jpg

Zondag 20 september 2015 is het opnieuw zover. Voor de derde keer organiseren we ons clubkampioenschap in Brasschaat en bieden we de mogelijkheid aan alle Brasschaatse clubs om met ons mee te doen. Dit jaar organiseren we in samenwerking met de gemeente ook een wedstrijd voor gemeentepersoneel van Brasschaat en Kalmthout.
Alle info vind je bij het menu clubkampioenschap of via deze link.

 Foto's veldtoertocht

De eerste foto's van de veldtoertocht van 2015 staan online, je vindt ze via deze muisklik. Een tweede reeks foto's (o.a. van op de Patersberg) werd toegevoegd: klik hier.

 Peter en Eddy naar de Trans-Alp

Peter Roelands en Eddy Snelders nemen dit jaar deel aan de Trans-Alp en willen daarmee het goede doel ondersteunen. meer lees je bij het menu 'verhalen en avonturen'.

 Gelukkig Nieuwjaar!!

Het RABC-bestuur wenst iedereen een gezond en sportief succesvol 2015!!! Moge uw (sportieve) dromen en wensen uitkomen.

 Jef en Fons zijn in Santiago de Compostella geraakt

Jef en Fons Van Dijck zijn in hun missie geslaagd.
Op 15 dagen reden ze per fiets naar Santiago de Compostella.
Via deze link kan je nog eens door hun dagelijks verslag snuisteren en vind je een foto van bij hun aankomst: http://www.bloggen.be/jefenfonsvandyck/ 
Fier als een gieter poseren ze in hun RABC-uitrusting op de Plaza Major!
Proficiat mannen!!

 SIS-kaart en identiteitskaart op zak - ook tijdens clubuitstappen
We herinneren u er aan dat de SIS-kaart en de identiteitskaart steeds in uw bezit moeten zijn tijdens de clubuitstappen. Ingeval van ongeval kan dit nuttig of wettelijk verplicht zijn. Gelieve hieraan dus de nodige aandacht te besteden. Ook het opnemen van een zgn. ICE-contact (In Case of Emergency) in uw GSM-toestel, kan nuttig zijn, maar dan veeleer tijdens uw individuele trainingen of verplaatsingen. U slaat een noodnummer op in uw telefoonboek onder de naam ‘ICE’.


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.