Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

Zaterdag 26 maart 2016 vond onze Cyclo Ludo Peeters plaats. De enige regenvrije dag van het weekend werd voor ons gereserveerd waardoor we heel wat tevreden gezichten zagen. Na een tiptop georganiseerde tocht met bevoorradingen kon achteraf nog nagenoten worden met een gratis pannenkoek en een drankje. We danken alle deelnemers en zeker ook alle vrijwilligers die mee hun schouders onder deze organisatie hebben gezet.  Je vindt een aantal foto's elders op onze website of via deze link.

homeclubk1.jpg

 Grote Prijs Brasschaat-Bethanie

Op zaterdag 13 augustus vindt de Grote Prijs Brasschaat-Bethanie plaats aan de Lage Kaart te Brasschaat met ondermeer een wedstrijd voor wielertoeristen. Je kan daar ter plaatse inschrijven. Alle info vind je op de website van de organisatie.   

 detailkalenders juli

De detailkalenders van juli tot het einde van dit seizoen staan online.

Je vindt ze via de snelle links hiernaast of via het menu activiteiten (enkel voor ingelogde leden).

 Jack Hofmans krijgt Kapitteltrofee

Het gemeentebestuur van Brasschaat reikt elk jaar een Kapitteltrofee uit aan een persoon, die zich belangeloos ten dienste heeft gesteld op het gebied van competitie- en recreatiesport. Jack Hofmans won dit jaar deze kapiteeltrofee voor zijn verdienste in de atletieksport. Jack is ook lid van onze club en een sportman in hart en nieren. Proficiat Jack!!!


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.