Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

Zondag 20 september 2015 was een hoogdag voor onze club en ook voor alle andere deelnemende Brasschaatse wielerclubs. Voor de derde keer organiseerden we ons clubkampioenschap in Brasschaat.
Alle resultaten vind je bij het menu clubkampioenschap. Foto's staan online bij het menu clubkampioenschap.
homeclubk1.jpg

 VTT RABC

Op 17 januari 2016 organiseren we opnieuw onze veldtoertocht. Wij garanderen een perfecte organisatie op een mooi parcours met voldoende seingevers op de moeilijke punten. De trappistenberg is opnieuw in het parcours opgenomen en  naast een goede bevoorrading voorzien we ook warme douches en een bewakte fietsenstalling. Onze flyer met alle vertrekinformatie vind je hier.

 Volgende organisaties

Ook in 2016 zal RABC haar ondertussen befaamde organisaties op poten zetten. Noteer alvast de data in je agenda: veldtoertocht op zondag 17 januari 2016 en Cyclo Ludo Peeters op 26 maart 2016.

 Foto's veldtoertocht

De eerste foto's van de veldtoertocht van 2015 staan online, je vindt ze via deze muisklik. Een tweede reeks foto's (o.a. van op de Patersberg) werd toegevoegd: klik hier.

 SIS-kaart en identiteitskaart op zak - ook tijdens clubuitstappen
We herinneren u er aan dat de SIS-kaart en de identiteitskaart steeds in uw bezit moeten zijn tijdens de clubuitstappen. Ingeval van ongeval kan dit nuttig of wettelijk verplicht zijn. Gelieve hieraan dus de nodige aandacht te besteden. Ook het opnemen van een zgn. ICE-contact (In Case of Emergency) in uw GSM-toestel, kan nuttig zijn, maar dan veeleer tijdens uw individuele trainingen of verplaatsingen. U slaat een noodnummer op in uw telefoonboek onder de naam ‘ICE’.


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.