Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

logo_foto1.jpg

Zaterdag 28 maart organiseerden we opnieuw de Cyclo Ludo Peeters. Ondanks het slechte weer vonden heel wat fietsers hun weg naar Brasschaat. We danken alle deelnemers en helpers voor weer een schitterend fietsevenement met tip top organisatie! Foto's vind je hier of bij het menu Cyclo Ludo peeters.

 Droevig bericht

Vandaag 29 juni overleed Jeanne Vantilcke, mama van ons clublid Nadine Bonte. We wensen haar en haar man Robert, ook een stevige RABC'er, onze deelneming. Je vindt hier een link naar de rouwbrief.

 Foto's veldtoertocht

De eerste foto's van de veldtoertocht van 2015 staan online, je vindt ze via deze muisklik. Een tweede reeks foto's (o.a. van op de Patersberg) werd toegevoegd: klik hier.

 Peter en Eddy naar de Trans-Alp

Peter Roelands en Eddy Snelders nemen dit jaar deel aan de Trans-Alp en willen daarmee het goede doel ondersteunen. meer lees je bij het menu 'verhalen en avonturen'.

 Gelukkig Nieuwjaar!!

Het RABC-bestuur wenst iedereen een gezond en sportief succesvol 2015!!! Moge uw (sportieve) dromen en wensen uitkomen.

 Jef en Fons zijn in Santiago de Compostella geraakt

Jef en Fons Van Dijck zijn in hun missie geslaagd.
Op 15 dagen reden ze per fiets naar Santiago de Compostella.
Via deze link kan je nog eens door hun dagelijks verslag snuisteren en vind je een foto van bij hun aankomst: http://www.bloggen.be/jefenfonsvandyck/ 
Fier als een gieter poseren ze in hun RABC-uitrusting op de Plaza Major!
Proficiat mannen!!

 SIS-kaart en identiteitskaart op zak - ook tijdens clubuitstappen
We herinneren u er aan dat de SIS-kaart en de identiteitskaart steeds in uw bezit moeten zijn tijdens de clubuitstappen. Ingeval van ongeval kan dit nuttig of wettelijk verplicht zijn. Gelieve hieraan dus de nodige aandacht te besteden. Ook het opnemen van een zgn. ICE-contact (In Case of Emergency) in uw GSM-toestel, kan nuttig zijn, maar dan veeleer tijdens uw individuele trainingen of verplaatsingen. U slaat een noodnummer op in uw telefoonboek onder de naam ‘ICE’.


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.